Algemene voorwaarden en prijzen voor het huren van de zaal

Zaal Huren  

De zaal huren kan enkel in cafe St-Jan. Daar is het reserveringsboek aanwezig en wordt daar ook steeds ingevuld met het verhuurcontract.

Openingsuren Cafe: Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 14.00u en zondag vanaf 10.00u

Gelieve in de toekomst ook niet te bellen of te mailen naar bestuursleden van vzw-St Jan, omdat wij niet op de hoogte zijn van de bezettingsgraad van de zaal.

 
Afspraken privéverhuring zaal: Prijs.
1) Dag basisverhuurprijs zaal voor alle eet- en drinkfeesten. (+ balls, vergaderingen, recepties, enz…) Zie ook punt 10.
Alle dranken (bieren, frisdranken en wijnen) worden steeds genomen van de zaal St-Jan) Wijnen van de traiteur/kok worden toegestaan tijdens het eten.
170 euro
2) Er wordt 25 Eur borg betaald. Bij anulering van het feest wordt 25 Eur niet terug betaald. Verhuurcontract wordt ingevuld, verhuringsdatum wordt ingevuld in het jaarkalenderboek (ligt altijd in café St-Jan) en 25 Eur wordt betaald aan gerant café na ondertekening van het contract.  
3) Huurder fungeert als een goede huisvader. Zorgt ervoor dat alles netjes wordt terug geplaatst waar men het gehaald heeft. (tafels ook afgekuist)
Frigo's worden aangevuld. Leeggoed wordt altijd in de kleine keuken geplaatst.
Bij gebruik van de keukens worden ze steeds gekuist door huurder of traiteur/kok. Vuilnis wordt gedeponeerd in de afvalcontainer buiten..
 
4) Afrekeningen van sado gebeuren steeds in café St-Jan tijdens de openingsuren. Elke rekening welke niet is betaald na een termijn van 30 dagen van het boekingsfeest, wordt een interest gevraagd van 10 % van het niet-betaalde bedrag.  
5) Dagen nodig voor klaarzetten zaal (betrekking op eet- en drinkfeesten) . 40 euro
6) Min. Gebruik van 2 tappers/garcons  bij eet- en drinkfeesten. Tappers worden aangeduid door VZW-St-Jan. (veiligheidsredenen) Garcons mag men zelf kiezen. Eventueel kan VZW St-Jan er zelf voor garçons zorgen. Prijzen zijn dezelfde als tappers.

10 euro/p.

per uur

7) Uitzondering voor gebruik tappers/garcons: Wanneer er geen vaten worden vertapt is men niet verplicht tappers/garcons te nemen van St-Jan. Dit geldt voor kleine familiefeesten, babyborrels, communiefeesten, vergaderingen, enz.  
8) Verenigingen , gevestigd buiten Gerheide Balen, mogen zelf tappen en garconnen, mits toelating van Raad van Bestuur VZW St-Jan. Voor de rest blijven de afpraken zoals privé-verhuring zaal.  
9) Ledigen container bij grote hoeveelheden. 35 euro/cont.
10) Incl verhuring zaal: kuizen zaal + keukens + W.C. 's, ruimte voor verzorgen baby's bij gehandicapten W.C, gebruik van grote- en kleine keuken, ruimte voor koud buffet of warm eten, electriciteit, gas, water, verwarming, perculator, warm water boiler, microgolf, frigo's, Sabam, billijke vergoeding,bestek,200 stoelen + nodige tafels, 10 ronde tafels + 14 barkrukken, afdroogdoekjes lavabo's,  
11) Sleutel van de zaal wordt steeds afgehaald bij café St-Jan tijdens de openingsuren en ook steeds teruggebracht de eerst volgende openingsdag in de café St-Jan. (sluitingsdagen: maandag en dinsdag)  
12) Drankprijzen zijn te verkrijgen in café St-Jan tijdens de openingsuren. 
Drankprijzen zijn steeds van de laatste update. (dagprijzen)

Created by pluswebdesign.be PLUSwebdesign